Ik kan wel janken… – Amitriptyline#1

Nou ja, eigenlijk moet er staan, ik heb net keihard zitten janken. Hoeveel weken pijn lijden kun je als mens trekken… Ik ben doodop.

Ik weet me inmiddels geen raad meer. Ik heb een kies laten trekken. Een kies laten boren. Twee wortelkanaalbehandelingen gehad en toen ik dacht dat het wel klaar was kreeg ik ondefinieerbare klachten in nog een kies. Op de foto’s is natuurlijk niets te zien en is het maar de vraag of er echt iets is met die kies/ of kiezen of dat het uit de rest van mijn gebit komt. Zo onderhand ga ik heel hard twijfelen aan mezelf en de medicatie die ik op aanraden van de huisarts slik werken ook niet echt mee.

Antidepressiva maar niet depressief

Vijf jaar lang heb ik keihard gevochten om niet aan de antidepressiva te hoeven tegen angst- en paniekaanvallen en nu dat een beetje aan het stoppen is (nou ja was, want door deze pillen krijg ik juist weer veel angstaanvallen) moet ik voor iets anders (aangezichtspijn/zenuwpijn) er alsnog aan. Een lage dosering, maar toch met heftige bijwerkingen. Ik moet aan de antidepressiva terwijl ik niet depressief ben, maar het er nu wel door word door de bijwerkingen. Tot overmaat van ramp heb ik ook nog elke nacht zo’n vier nachtmerries die me volgens mij paranoïde gaan maken op den duur, als ik dat al niet wordt van mijn gebit. Op dit moment voel ik me een driejarige peuter die het allemaal heel oneerlijk vindt. Waar is die sterke, krachtige Angela gebleven? Die Angela die ik eindelijk weer terug gevonden, die zichzelf terug gevochten heeft, en die supergemotiveerd is en veel discipline kent. De Angela die zich niet zo makkelijk uit het veld laat slaan? Waarom voel ik me op dit moment juist het tegenovergestelde? Een aandacht vragend ongeleid projectiel!

Oplossing niet te vinden

Ik word er gewoon verdrietig van. Er lijkt geen oplossing te zijn en inmiddels heb ik al zes weekenden deels of geheel in bed doorgebracht. Ook doordeweeks lig ik s morgens weer op bed terwijl zoonlief Netflix op zijn kamertje kijkt. De iPad is de oppas. Heb ik daar al die jaren keihard voor geknokt.

Knuffel

Ik plaats nooit graag een übernegatieve blog, maar ik zit er volledig doorheen en wil dat graag delen.

Related posts

Leave a Comment