Toch vooruitgang

Ik doe al maanden aan yoga en steeds had ik het gevoel dat ik helemaal niets vooruit kom. 

IMG_0140Dinsdag had ik voor het eerst het gevoel dat ik vooruitgang boek. Ik was net iets leniger dan normaal en terwijl een ander zuchtte dat het zo zwaar was ( waar ik dat normaal gesproken ook doe) besefte ik me dat ik sterker ben geworden en dat terwijl ik al wekenlang veel minder sport dan normaal.


Fietsen

Blijkbaar maakt het elke dag 13 kilometer fietsen me fitter dan is dacht en blijkbaar heeft dat ook effect op wat mijn spieren aankunnen. Of het me ook leniger maakt durf ik niet te beweren, want ik weer niet of dat iets met elkaar te maken heeft.

Hardlopen

Waar ik ook merk dat het fietsen nut heeft is het hardlopen. Dat was inmiddels ook alweer weken geleden en ik kon doorgaan waar ik was gebleven. Dat scheelt natuurlijk een forse stap terug, want ik heb inmiddels les 15 gedaan. Ik heb nu al zin in zaterdag om les 16 van Evy te gaan doen.

Hardlopen met Evy

IMG_0200Sinds ik de app van hardlopen met Evy heb gedownload vind ik het steeds leuker om te lopen. Ik heb beide podcasts van haar (2 verschillende jaartallen) en heb ze beiden geprobeerd maar vond het waardeloos. Sommige afleveringen hadden geweldige muziek, maar anderen… Die maakten me stikchagrijnig. Soms kun je geen opzwepende muziek gebruiken, dat werkt dan alleen maar tegen. Bij de app kan ik mijn eigen muziek afspelen. Je kunt kiezen om de app dat te laten doen, maar dat raadt ik af omdat je dan niet naar een volgend nummer kunt klikken. Als je gewoon luistert vanuit je muziek app is dat uiteraard geen probleem. Later zal ik er uitgebreiden over schrijven.

Al met al heeft dat fietsen, waar ik soms echt een hekel aan heb, toch wel nut. Vandaag en morgen nog en daarna twee weken vrij. Ook lekker. 😊

Related posts

Leave a Comment