Arme Bibi [valpartij]

Dat. Ging. Niet. Volgens. Plan!!! Verdorie #bibi is goed beschadigd. Ik lette even niet goed op en zag niet dat ik mijn schaatsen had moeten onder binden. Het was spekglad.Tot dat moment had ik wel door dat het glad was (Christiaan viel bijna), maar de ernst drong niet tot me door.

Ineens zag ik mijn fiets onder me door glijden en de grond op me afkomen. Dat is op zich dan een fijne wetenschap: het moment van vallen is zo voorbij. Godzijdank reed er geen auto. Voor ik het wist stuiterde ik met mijn hoofd op het asfalt en zag ik letterlijk sterretjes. Ik heb dan ook een tijdje op de grond gelegen omdat ik niet op kom staan. Mijn nek deed pijn en ik was duizelig. De grond was koud. Dat je het weet. ;-).

Toen ik de schade van mijn fiets kom opnemen zag ik ellende. De hele linkershifter is verschoven op mijn stuur dus dat zal vast nog wat geld gaan kosten. Bibi werd behoorlijk moeilijk stuurbaar na de valpartij😫. En om heel eerlijk te zijn durfde ik echt niet verder. Ik belde voor hulp en ik werd ‘gered’. De kinderen waren bezorgd om me en dat is wel heel lief.

Mijn dijbeen heeft een flinke schaafwond en mijn vingers tintelen omdat ik op mijn hand en elleboog viel. Ik zag letterlijk sterretjes en zonder helm was ik nu op weg naar het ziekenhuis ipv Paleis het Loo. Dank je helmpje!!! Dat ga ik nog wel een paar dagen voelen.

Nu ga ik Paleis het Loo in en maak wat van mijn dag.

Liefs Angela

Related posts

Leave a Comment