Dagje Mini Mundi

Vandaag zaten we in Mini Mundi – miniatuur Walcheren. Het lijkt op Madurodam, maar dan met miniaturen uit Walcheren. Logisch toch?! 

Vijf jaar geleden waren we hier ook, maar zoon was natuurlijk veel te klein om er iets van te onthouden. 

Toen ik even naar het toilet liep met bovengenoemde zag ik de kussens waar hij vijf jaar geleden nog overheen klauterde en dochter deed vrolijk met hem mee. Nu komen diezelfde kussens tot zijn knie (de hoogste) en rijdt hij – herstel scheurt hij – met een skelter de bocht om. Tijden veranderen! 

Het lijkt erop dat er in de afgelopen vijf jaar weinig aan het park is gedaan. Onderhoud zal vast gedaan zijn – mag ik hopen – maar verder ziet het er een stuk ouder uit dan destijds. 

Nu weet ik heus wel dat er verder ook niet veel gedaan kan worden en dat er ook niet een grote zak met goud achter de balie ligt om te verbouwen en uit te breiden, maar toch had ik graag iets nieuws gezien. 

Verder valt er helaas weinig meer te vertellen dan dat de kinderen zich erg goed hebben vermaakt en dat moeders vooral veel gelezen heeft. Vaders probeerde naar een monoloog van Thomas Dekker te luisteren (op internet), maar dat lukte niet vanwege achtergrond geluiden. 


Ik heb nog, samen met Elize, een attractie van de binnenkant bekeken, maar kon daarna ook bijna naar de binnenkant van mijn maag kijken, dat wil zeggen: wat erin zat. Nu is het nog even genieten van de zon, daarna boodschappen doen en twee kinderen in een veel te krappe douchecel stoppen en afspoelen. Heerlijk, campinglife. Ik hou ervan! 

Related posts

One Thought to “Dagje Mini Mundi”

  1. Chantal

    😂
    Have fun 😗

Leave a Comment